La Barcelona Film Commission, present a Clermont-Ferrand i a la Berlinale

26/02/2016

Aquest mes de febrer la BFC ha viatjat fins a Clermont-Ferrand i a Berlín per assistir a diverses reunions professionals amb el sector. 

La Barcelona Film Commission ha estat present a l’Assemblea anual de la Short Film Conference a Clermont-Ferrand, organització internacional de la qual formen part festivals, realitzadors, productors, distribuïdors de curtmetratges d’arreu. Aquesta trobada existeix des de l'any 1970 com una associació sense ànim de lucre que incentiva la promoció dels millors curtmetratges. És l'únic organisme internacional a nivell mundial que aplega tota la comunitat del curtmetratge. També hem tingut l’oportunitat d’assistir a les jornades matinals anomenades Expresso per escoltar els realitzadors seleccionats en les competicions oficials, així com a algunes de les sessions de l’Industry Focus, com la del Canal+ España.

Dins de la Berlinale - Berlin International Film Festival, hem co-organitzat la recepció de la EUFCN-European Film Commissions Network, que va tenir lloc a l'edifici del Land Brandenburg de Berlín. A més, també vam participar a l'European Film Market.

Últimes notícies

Barcelona acull el rodatge de dos videoclips

El grup Sabor de Gràcia i el cantant de rap Rapsusklei, protagonistes en les gravacions de dos videoclips a la ciutat.

La Barcelona Film Commission, a la Fira AFCI Locations Show

La fira, que en aquesta ocasió ha tingut lloc a Los Angeles entre els dies 21 i 23 d'abril, és una oportunitat molt important per contactar amb d'altres film commissions d'arreu del món i professionals de la indústria cinematogràfica, per compartir experiències i crear sinèrgies a nivell internacional.

Truls Kontny: "Volem donar a conèixer les Film Commissions i crear sinèrgies entre els membres"

Aquest mes entrevistem Truls Kontny, president de l’EUFCN - European Film Commissions Network i director de la Film Commission de Noruega. 

La iniciativa Cinergía es roda a Barcelona

Arriba la tercera edició d'aquesta iniciativa, que divulga l'estalvi i la eficiència energètica a través del món del cinema.