La Barcelona Film Commission, present a Clermont-Ferrand i a la Berlinale

26/02/2016

Aquest mes de febrer la BFC ha viatjat fins a Clermont-Ferrand i a Berlín per assistir a diverses reunions professionals amb el sector. 

La Barcelona Film Commission ha estat present a l’Assemblea anual de la Short Film Conference a Clermont-Ferrand, organització internacional de la qual formen part festivals, realitzadors, productors, distribuïdors de curtmetratges d’arreu. Aquesta trobada existeix des de l'any 1970 com una associació sense ànim de lucre que incentiva la promoció dels millors curtmetratges. És l'únic organisme internacional a nivell mundial que aplega tota la comunitat del curtmetratge. També hem tingut l’oportunitat d’assistir a les jornades matinals anomenades Expresso per escoltar els realitzadors seleccionats en les competicions oficials, així com a algunes de les sessions de l’Industry Focus, com la del Canal+ España.

Dins de la Berlinale - Berlin International Film Festival, hem co-organitzat la recepció de la EUFCN-European Film Commissions Network, que va tenir lloc a l'edifici del Land Brandenburg de Berlín. A més, també vam participar a l'European Film Market.

Últimes notícies

La BFC viatja a la 40a edició del Cineposium

El focus principal d'aquesta edició ha estat la construcció de la infraestructura de la ciutat, per tal d'acollir rodatges amb els mitjans adequats. 

Joel Joan roda la segona temporada d'El Crac

La productora Arriska es troba filmant a la localitat de Barcelona la segona temporada de la sèrie per a TV3, El Crac, escrita i dirigida per Joel Joan i Héctor Claramunt.

Jordi Herreros: “Barcelona té unes localitzacions espectaculars, tècnics i proveïdors de molt nivell"

Entrevistem Jordi Herreros, cap de producció de Sé quién eres, l'esperada sèrie de Telecinco creada per Pau Freixas. 

Isabel Coixet inicia el rodatge de The Bookshop

El film està basat en la novel·la homònima de Penelope Fitzgerald i és una coproducció entre Espanya i el Regne Unit.