Comença el rodatge del film 100 metros

26/02/2016

Dani Rovira és el protagonista d’aquest film que narra la història real de Ramón Arroyo, un atleta amb esclerosi múltiple.

La pel·lícula 100 metros, dirigida per Marcel Barrena, conta la increïble i emotiva història de superació i valentia d’aquest home, diagnosticat d’esclerosi múltiple. La seva determinació el durà a competir en un dels esdeveniments de triatló més durs del planeta. El film compta també amb Karra Elejalde, Alexandra Jiménez, David Verdaguer, Nausicaa Bonnin i Aida Folch, entre d’altres.

Últimes notícies

Barcelona acull el rodatge de dos videoclips

El grup Sabor de Gràcia i el cantant de rap Rapsusklei, protagonistes en les gravacions de dos videoclips a la ciutat.

La Barcelona Film Commission, a la Fira AFCI Locations Show

La fira, que en aquesta ocasió ha tingut lloc a Los Angeles entre els dies 21 i 23 d'abril, és una oportunitat molt important per contactar amb d'altres film commissions d'arreu del món i professionals de la indústria cinematogràfica, per compartir experiències i crear sinèrgies a nivell internacional.

Truls Kontny: "Volem donar a conèixer les Film Commissions i crear sinèrgies entre els membres"

Aquest mes entrevistem Truls Kontny, president de l’EUFCN - European Film Commissions Network i director de la Film Commission de Noruega. 

La iniciativa Cinergía es roda a Barcelona

Arriba la tercera edició d'aquesta iniciativa, que divulga l'estalvi i la eficiència energètica a través del món del cinema.