Cites comença el rodatge de la segona temporada

29/01/2016

La popular sèrie de Televisió de Catalunya, Cites, va començar el rodatge de la segona temporada el passat dia 11 de gener. 

La sèrie tracta sobre les relacions de parella a través d’internet i en aquesta nova temporada no tot seran primeres trobades. La sèrie mantindrà alguns dels personatges que ja es coneixen i mostrarà l'evolució de les seves històries, una mica més enllà d'on les van deixar els espectadors. Però també s'incorporaran personatges nous, iniciant històries que aportaran sensacions i matisos diferents al particular món de les cites per internet: fantasies de parella, relacions intergeneracionals, amor a la tercera edat, doble vida...

Barcelona continuarà sent el gran escenari de Cites, si bé aquesta vegada les trobades entre els personatges tindran lloc tant de dia com de nit. Això permetrà mostrar una altra cara de la ciutat i desenvolupar nous tipus de cites en espais i contextos diferents.

Últimes notícies

La BFC viatja a la 40a edició del Cineposium

El focus principal d'aquesta edició ha estat la construcció de la infraestructura de la ciutat, per tal d'acollir rodatges amb els mitjans adequats. 

Joel Joan roda la segona temporada d'El Crac

La productora Arriska es troba filmant a la localitat de Barcelona la segona temporada de la sèrie per a TV3, El Crac, escrita i dirigida per Joel Joan i Héctor Claramunt.

Jordi Herreros: “Barcelona té unes localitzacions espectaculars, tècnics i proveïdors de molt nivell"

Entrevistem Jordi Herreros, cap de producció de Sé quién eres, l'esperada sèrie de Telecinco creada per Pau Freixas. 

Isabel Coixet inicia el rodatge de The Bookshop

El film està basat en la novel·la homònima de Penelope Fitzgerald i és una coproducció entre Espanya i el Regne Unit.