Cites comença el rodatge de la segona temporada

29/01/2016

La popular sèrie de Televisió de Catalunya, Cites, va començar el rodatge de la segona temporada el passat dia 11 de gener. 

La sèrie tracta sobre les relacions de parella a través d’internet i en aquesta nova temporada no tot seran primeres trobades. La sèrie mantindrà alguns dels personatges que ja es coneixen i mostrarà l'evolució de les seves històries, una mica més enllà d'on les van deixar els espectadors. Però també s'incorporaran personatges nous, iniciant històries que aportaran sensacions i matisos diferents al particular món de les cites per internet: fantasies de parella, relacions intergeneracionals, amor a la tercera edat, doble vida...

Barcelona continuarà sent el gran escenari de Cites, si bé aquesta vegada les trobades entre els personatges tindran lloc tant de dia com de nit. Això permetrà mostrar una altra cara de la ciutat i desenvolupar nous tipus de cites en espais i contextos diferents.

Últimes notícies

Barcelona acull el rodatge de dos videoclips

El grup Sabor de Gràcia i el cantant de rap Rapsusklei, protagonistes en les gravacions de dos videoclips a la ciutat.

La Barcelona Film Commission, a la Fira AFCI Locations Show

La fira, que en aquesta ocasió ha tingut lloc a Los Angeles entre els dies 21 i 23 d'abril, és una oportunitat molt important per contactar amb d'altres film commissions d'arreu del món i professionals de la indústria cinematogràfica, per compartir experiències i crear sinèrgies a nivell internacional.

Truls Kontny: "Volem donar a conèixer les Film Commissions i crear sinèrgies entre els membres"

Aquest mes entrevistem Truls Kontny, president de l’EUFCN - European Film Commissions Network i director de la Film Commission de Noruega. 

La iniciativa Cinergía es roda a Barcelona

Arriba la tercera edició d'aquesta iniciativa, que divulga l'estalvi i la eficiència energètica a través del món del cinema.